Hírek

Élesített fejlesztések és Facebook csoport

admin

január 10, 2018

Az utóbbi időben élesítettünk néhány fejlesztést, melyről eddig kizárólag a Facebook oldalunkon adtunk tájékoztatást, de szeretnénk, ha azok is értesülnének ezekről, akik nem követnek minket a közösségi médiában.

Mint azt már többször is említettük, listánk van a tervezett fejlesztésekről, és igyekszünk mindig az elsők közé venni azokat, melyek leginkább szolgálják a felhasználót. Úgy döntöttünk, hogy ezentúl ti is beleszólhattok a lista alakulásába a Facebook csoportunkon belül. Csatlakozzatok a csoporthoz, és szavazzatok az aktuális listában, hogy a soron következő fejlesztések közül, melyre tartotok leginkább igényt, és mi ez alapján ütemezzük be az újításokat.

Nemrég volt egy kis karbantartás, mely során minden jól ment. Átstrukturáltunk néhány dolgot, hogy az oldal gyorsabb és biztonságosabb legyen. Ezzel egy időben élesítettük az értesítés funkciót, mely segítségével a következő aktivitásokról kaphattok értesítést az oldalon:

  • ha a kedvencekhez adott bármely szerző frissíti valamelyik tartalmát (új fejezetet tölt fel)
  • ha a kedvencekhez adott bármely szerző teljesen új tartalmat tölt fel
  • ha a kedvencekhez adott bármely szerző kommentel valahova az oldalon belül
  • ha valamely tag a kedvenc szerzőihez adott téged
  • ha függőben lévő tartalmad elfogadásra került
  • ha függőben lévő tartalmad elutasításra került (két utóbbi esetében továbbra is kaptok emailt részletesebb indoklással)
  • ha valaki kommentelt bármelyik tartalmatokhoz

Az értesítések funkción felül még megérkezett a social regisztráció. Ezentúl Google és Facebook profilotokkal is be tudtok lépni az oldalra. Természetesen, aki már korábban valamilyen Gmail címmel regisztrált az oldalra, annak ugyanúgy felismeri a rendszer a profilját, ha a Google gombon keresztül jelentkezik be ezentúl.

Továbbá észrevettünk néhány nem megerősített regisztrációt. Szeretnénk figyelmeztetni azokat, akik nem erősítették meg a regisztrációjukat, hogy amennyiben továbbra sem erősítik meg azt, a hónap végén törlésre kerülnek. Amennyiben valami probléma merült fel a regisztráció során, természetesen továbbra is állunk rendelkezésetekre az info@polc.eu e-mail címen.

Még mindig keresünk lelkes ajánló írókat. Amennyiben szeretsz olvasni, és jó szívvel ajánlanál másoknak is könyveket (vagy ismersz ilyen embert), mi biztosítjuk a felületet. A fentebb említett e-mail címre várjuk a jelentkezéseket. A jelentkezéshez érdemes csatolni egy példa ajánlót, mely alapján könnyebben döntésre juthatunk. Az ajánló feltöltése nem a szokásos módon történik. Természetesen erről tájékoztatást adunk azoknak, akik erre adnák a fejüket.

Illetve nem feledkeztünk meg a beígért nyereményjátékról sem. Ez kicsit több előkészületet igényel, de dolgozunk rajta.

Addig is kellemes írást, és olvasást kívánunk mindenkinek!