Hírek

Üzenőfal

admin

augusztus 25, 2018

Már jó ideje beígértünk nektek egy felületet az oldalon belül, ahol kisebb üzeneteket, gondolatokat oszthattok meg az olvasóitokkal, egymással, reflektálhattok a másik bejegyzéseire, és kapcsolatba tudtok lépni egy-egy felhasználóval. Most élesítettük az üzenőfal első verzióját, reméljük, hogy örömötöket lelitek majd benne.

Természetesen az itt közzétett bejegyzések is be lettek kötve az értesítésekbe, így amennyiben a kedvenc szerzőitek közzétesznek valamit, arról ugyanúgy kaptok értesítést, mint mikor új tartalmat töltenek fel, vagy hozzászólásokat írnak. Felhívjuk a figyelmetek, hogy ebben az első verzióban még nincs bejelentési lehetőség, de folyamatos felügyelet alatt tartjuk a rendszert, így amennyiben valaki sérti az oldal Felhasználási feltételeit (melyet továbbra is elértek az oldal alján), azt kizárhatjuk az oldalról.

Amennyiben valaki nem szeretné, hogy más felhasználók hozzászólásokat írjanak a bejegyzéseihez, az Adatmódosítás tabfülön beállíthatja azt.

Elnézést kérünk, hogy ennyit kellett várni, de igyekszünk felpörgetni a fejlesztéseket, melyekhez nagy örömünkre még egy fejlesztő is csatlakozott.

Kellemes hétvégét kívánunk!
Polc.eu csapata