Kedvencekhez adás

Hanami

Szerzői megjegyzés:

Elsőként: Köszönöm, hogy elolvastad! Továbbá egy kis betekintés, hogyan is kezdődött ez az egész: A történet gondolata már egy ideje a fejemben alakulgatott, és kicsit több, mint fél évvel ezelőtt az első fejezet első pár oldalát papírra is, pontosabban képernyőre vetettem. Az elmúlt héten jött a felismerés, hogy hasonló hangulatban vagyok, mint amikor tervezgettem eme szösszenetet, szóval, kicsit pihentetve az egyéni projektem - képregény - leültem, és írtam és gépeltem, és írtam... Jó hír? Előre befejeztem, így majd lassacskán ugyan, de feltöltöm ide, és más oldalakra. Ha már egy ember élvezi is feleannyira, mint én, mikor írtam, már megérte :) Ha pedig senki se, az sem baj, ettől függetlenül fel fogom rakni. Apropó, a képregényről jut eszembe: A történet borítója teljesen saját tervezés és megvalósítás, ugyanígy mostani, és későbbiekben szereplő illusztrációk. Talán így kicsit könnyebb elképzelnetek, milyennek is álmodtam meg Hanát. És akkor: Hana, és pár OC-n kívül minden más karakter Asagiri Kafka és Harukawa Sango tulajdona, legyünk hálásak, hogy ilyen remek koncepcióval örvendeztetnek meg minket a Bungou Stray Dogs neve alatt! Szépeket! (.^.) borító: https://tinyurl.com/ybpayusn fejezethez: https://tinyurl.com/y8v626et

Fülszöveg:

„A tavasz hírnökének mindig a rózsaillatot libegtető szellőt tartották, ám akadnak kevesek, akik számára az idő megállt, mikor az utolsó levél is aláhullt a kopár fáknak. Ők azok, kik nem várják már se a tavaszt, se a nyarat, a körforgás megakadt. Csak elvétve találkozhatunk velük, megbújnak az árnyak között, vagy épp a tömegekben, semmivel sem másabbak a többieknél, mégis levegőnek tekintik eme kevéske réteget.”

A varázslatra, amely reményt kelt a szívekben, a legnehezebb időszakban is szüksége van mindenkinek. Ez, mi körbelengi a történeteket, amikbe belemenekülünk hol békeidőkben, hol a legsötétebb percekben. Ha te is szeretnél egy varázslat töredékének részese lenni, látni a láthatatlant, térj be egy mese erejéig. Higgy és láss.