Kedvencekhez adás

Kérdések

~Sirius Black fanfiction~

Fülszöveg:

Drága Anya!

Utoljára azt hiszem, tizenhét évesen írtam neked levelet. De tudod, így könnyebb volt feldolgozni a halálod. Pontosan huszonnégy éve történt, és nagyon-nagyon hiányzol nekem. Ismét szükségem lenne egy anyai jó tanácsra és támogatásra, melyet a férjem nem ad meg nekem. Életem legnehezebb feladata előtt állok, és nagyon úgy néz ki, hogy egyedül kell szembenézzek vele. Nem ilyen életet képzeltem, mikor örök hűséget fogadtam Sirius Blacknek. Nem gondoltam, hogy két évvel az esküvőnk után Azkabanba fogják zárni, egy olyan bűnért, melyet nem is követett el.

Tizenkettő évig vártam rá, magányosan és elszigetelve. De azóta valami megváltozott: Sirius már nem az a férfi, akibe beleszerettem. Türelmes voltam vele, és megértettem őt. Nagyon jól tudom, hogy nem volt egyszerű az a tizenkét esztendő. De nekem sem. Azóta pedig újabb egy év telt el. Most pedig anya leszek, de a férfi, akiért bármit megtettem volna annak idején, most nem képes engem megérteni és elfogadni, hogy gyermeke lesz. A keresztfiáért persze bármit megtenne. Már nem tudom kiismerni ezt az embert, és ez rettentően zavar.

Szerinted mit kellene tennem? Hiszen még mindig az életemet jelenti. Annyira örülnék, ha itt lennél mellettem. Ha az a féreg nem ölt volna meg… ma foghatnád a kezemet…

Mindig szeretni foglak: Rella